Ilmastointikanavien puhdistukset Maskussa

V-S Nuohous Oy on toiminut nuohousalalla jo yli kymmenen vuotta.

Ota yhteyttä

Hoidamme päätoimiset lakisääteiset nuohoustyöt, hormit ja tulisijat kuntoon nopeasti. Teemme ilmanvaihtokoneiden ja ilmastointikanavien puhdistukset sekä mittaus- ja säätötöitä. Saat meiltä myös oikeat ratkaisut hormisaneerauksiin.


Panostamme korkealaatuiseen työnjälkeen kaikissa tekemissämme töissä. Työskentelemme aina luotettavasti ja sovitussa aikataulussa. Palvelemme sinua Maskussa, Paimiossa, Raisiossa, Naantalissa ja ympäryskunnissa.

Puhtaiden ilmanvaihtokanavien terveysvaikutukset

Ilmanvaihtokanavien puhdistus lisää asumisviihtyvyyttä sekä parantaa terveyttä. Puhdistuksessa on oleellista tehdä se oikeilla menetelmillä, jolloin saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos. Panostamalla puhtaan sisäilman laatuun, panostat ennen kaikkea oman itsesi ja perheesi terveyteen. Työpaikalla toimiva ilmanvaihto taas vaikuttaa työntekijöiden vireystilaan.


Sisäilman epäpuhtaudet ovat peräisin mm. rakennus- ja sisustusmateriaaleista, ihmisen omasta toiminnasta sekä ulkoilmasta.

Huolehdi siis ilmanvaihtokanavien puhdistuksista ajallaan. Riittämätön ilmanvaihto voi aiheuttaa kosteuden tiivistymistä rakenteisiin ja järjestelmään kertynyt lika tai sinne päässyt kosteus voivat aiheuttaa vakaviakin sisäilmaongelmia.


Ota yhteyttä! Tulemme tarkistamaan ilmanvaihtokanaviesi tilanteen ja teemme tarvittavat puhdistukset nopeasti. 

Puhdas ilmanvaihto on turvallisuustekijä ja energiansäästäjä

Tiesitkö, että pölyinen ilmanvaihtojärjestelmä on usein myös paloturvallisuusriski? Palotilanteessa sisäilma lämpenee ja laajenee johtaen ilmanpaineen kasvamiseen. Tämä levittää palokaasut ilmanvaihtojärjestelmän kautta muihin rakennuksen osiin.


Puhtaalla ilmanvaihdolla säästät myös merkittävästi energiaa. Mitä likaisempi ilmanvaihtojärjestelmä, sitä enemmän se kuluttaa energiaa.

Puhdistettaessa ilmanvaihtokanavia on tärkeää myös kartoittaa kanavien kunto sekä tehdä mahdolliset korjausehdotukset.

Ammattitaitoiset nuohouspalvelut 

Kun tarvitset nuohouspalveluita tai ilmastointikanavien puhdistuksia Maskussa, Paimiossa, Raisiossa, Naantalissa tai ympäristökunnissa, ota yhteyttä meihin! Työskenneltyämme tuhansien hormien ja tulisijojen parissa viimeiset kymmenen vuotta, meillä on tietotaitoa palvella sinua aina ammattitaitoisesti. 

Lue lisää yrityksestämme